Shkup, ndahen vendime për personel shëndetësor por të fillojnë me punë vitin tjetër!

Të dielën në ish spitalin ushtarak në Shkup, ministri i shëndetësisë Nikolla Todorov ka ndarë 323 vendime të përhershme pune për personelin mjekësor të cilët më parë kanë punuar si vullnetar.

Për të startuar me punë, në shumicën e vendimeve qëndron data 1.09.2016. Të tjerët do të fillojnë me punë pas 6 muajve. Një numër i vogël prej tyre do të fillojnë menjëherë me punë. Shumica prej tyre janë të angazhuar me 9 mijë denarë.

Por siç mëson zhurnal të gjithë mjekët që janë pranuar 100 përqind janë maqedonas dhe asnjë shqiptar.

Lajme të ngjashme

Back to top button