Maqedonia nikoqire e takimit ministror të IEQ­së

­ Maqedonia si vend kryesues me Iniciativën e Evropës Qendrore (IEQ), sot në Ohër do të jetë nikoqire e takimit ministror të ministrave të punëve të jashtme të shteteve anëtare në IEQ­së.

Në takimin do të marrin pjesë ministra të punëve të jashtme, zëvendësit e tyre dhe përfaqësues të ministrive të punëve të jashtme të Maqedonisë, Shqipërisë, Austrisë, Bjellorusisë, Bosnjë e Hercegovinës, Bullgarisë, Kroacisë, Çekisë, Moldavisë, Malit të Zi, Polonisë, Rumanisë, Serbisë, Sllovakisë, Hungarisë, Italisë, Sllovenisë dhe Ukrainës.

Krahas tyre është paralajmëruar edhe prania e përfaqësuesve nga Bashkimi Evropian, Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim, Sekretariati i IEQ­së, OSBE­ja, Këshilli i Evropës, Këshilli i shteteve balltike…

Lajme të ngjashme

Back to top button