Sot në kampin para Qeverisë përcillet finalja e Ligës së Kampionëve

Në kampin e lirisë ose kampin para Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, bashkërisht do të përcillet finalja e Ligës së Kampionëve midis Juventusit dhe Barcelonës.

Liga e Kampionëve fillon në orë 20:45.

Lajme të ngjashme

Back to top button