Kryetari komunës mbjell Pallma, të rinjtë nga Prilepi ikin për Dubai

Ditëve të kaluar, të rinjtë nga Prilepi me të drejtë e parashtruan pyetjen nëse matjan Risteski është kryetari  Prilepit ose menaxher i ndonjë agjencie turistike, tha Aleksandar Xhagaduroski, kryetar i forumit rinor të LSDM-së në Prilep.

“ Përderisa Prilepi për çdo ditë përballet me pa punësi dhe thyen rekorde në varfëri, kryetari i komunës nga VMRO-DPMNE, Marjan Risteski, po mbjell pallma.
Për shkak të paaftësisë së tij në pushtetin lokal që të siguroj vende të reja pune, të rinjtë po blejnë bileta në një drejtim për destinacione sa më larg Maqedonisë. Përderisa të rinjtë po ikin me punë në Dubai, kryetari i komunës po i mbjell pallma”, deklaroi Xhagaduroski.

Lajme të ngjashme

Back to top button