Tri detyrat më të rënda të kësaj bote

“Tri detyrat më të rënda të kësaj bote janë: ta shpërblesh urrejtjen me dashuri, pranimi i të pamundshmës dhe thënia-unë isha gabim.”

Lajme të ngjashme

Shiko edhe
Close
Back to top button