Aktivistët të veshur me veshje baroku: Nuk kemi për bukë harxhojmë për çokollata (FOTO)

Në shumë kafiteri dhe nëpër rrugët e Shkupit, mund të shihni qytetarë, aktorë të veshur me veshje baroku. Nuk bëhet fjalë për atraksion turistik por për aksion të aktivistëve “protestoj”.

Ato mbajnë fletushka ku shkruhet “Protestoj” si dhe “Nuk kemi bukë a harxhojmë për çokollata”./Portalb

11118639_10206802790888292_4848398073617454662_o

11122328_10206802791048296_583884551233193295_o

11250073_10206802791128298_3429762212987018529_o

11270256_10206802791528308_2332334693100801157_o

11270426_10206802791448306_6420526712903294758_o

11289420_10206802791328303_535026251554336253_o

11289558_10206802791768314_3562399958905014738_o

11336936_10206802791288302_8974744848789150035_o

11337058_10206802791608310_7839796681607001593_o

11357252_10206802790568284_3217974921426750093_o

11406382_10206802791568309_6819929118072019831_o

Lajme të ngjashme

Back to top button