A është LG G4 rezistent ndaj ujit? (VIDEO)

Kompania kur ka bërë prezantimin e modelit, LG G4 nuk ka dhënë detaje nëse ai është apo jo rezistent ndaj ujit. Prandaj është e rëndësishme që të gjithë ato që duan të mësojnë nëse ai është apo jo rezistent ndaj ujit mjafto të shohim videon.

Përmes videos ne shikojmë se si LG G4 është zhytur për 2 orë në një enë me ujë 10 cm të thellë, dhe pas nxjerrjes nga uji ai fillon të funksionojë sërish normalisht.

Lajme të ngjashme

Back to top button