Pjesëmarrësit e bizneseve turke nesër në Tetovë

Me rastin e evenimentit të parë promovues të Biznes Qendrës së Rajonit të Pollogut dhe evenimentit të tretë informativ me temë “ Finansimi i modeleve dhe koncepteve të inovacionit- Mjete për forcimin e bashkëpunimit dhe rritjen e investimeve në mes komuniteteve të biznesit”, eveniment ky i cili është i destinuar për bizneset turke dhe ata nga vendi. Me këtë rast kryetarja e komunës së Tetovës znj.Teuta Arifi nesër, e shtunë (30.05.2015) me fillim në ora 13:00 në komunën e Tetovës do mirëpret në takim pjesëmarrësit e bizneseve turke në këtë eveniment edhe atë :

 

  1. Baybars Altuntaş, TBAA President & EBAN Vice President
  2. Sertaç Karaağaoğlu, Director, Istanbul Stock Exchange, Private Market
  3. Dr Mufit Arberk, Deputy General Director, Financial Markets Regulations, Treasurey of Turkey
  4. Kenan Can, CEO, Istanbul Technical University Technopark
  5. Dr Deniz Tunçalp, Director, ITU Entrepreneurship Center
  6. Mehmet Buldurgan, President, Sirket Ortagim Business Angels Netëork
  7. Fuat Sami, President, LAB X Business Angels Netëork
  8. Kristjan Verbic, Board Member, VZMD

Lajme të ngjashme

Back to top button