Kallëzim penal kundër qytetarit nga Tetova për 13 vjedhje

Policia e Tetovës ka parashtruar kallëzim penal kundër E.A. (21) nga Tetova, si i dyshuar se është kryerës i 13 vjedhjeve të rënda në tre muajt e fundit, informoi zëdhënësi i policisë së Tetovës, Marjan Josifovski.

Sipas të dhënave të tij, i dyshuari i ka kryer veprat penale në mars, prill, dhe në maj të këtij viti edhe atë nëntë në automjete motorike të udhëtarëve, tre në dyqane dhe dy në biçikleta.

Lajme të ngjashme

Back to top button