Xhevdet Jashari: Gjithë shqiptarët do të flasin si në Tetovë!

Aktori nga Maqedonia, Xhevdet Jashari, i cili ka bërë BOOM-in e karierës së tij me rolin e Arifhikmet Abdulmenafit në searialin ‘O sa mirë’, në një intervistë për Televizionin Alsat-M, duke folur për eksperiencat dhe sukseset që ka arritur me këtë komedi, tha se të gjithë shqiptarët në fund do të flasin si në Tetovë!

Shqipja tetovare i çudit ata në përditshmëri?

‘Unë shpresoj se të gjithë shqiptarët do të flasin më në fund si në Tetovë’ thekson Jashari.

Duke folur për raportet mes aktorëve ai tha ‘Mblidhemi të gjithë në një vend dhe të gjithë jemi si një njeri, si një Shqipëri’ tha Jashari.

Ai paralajmëroi edhe risitë e serialit ku do të futen edhe shumë aktorë të Maqedonisë, si Luran Ahmeti, Ylber Bardhi, Blerim Destani…/Portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button