Ti vendos se çfarë Google do të dijë për ty

Një opsion i ri në shërbimet e Google ju lejon për të mundësuar ose çaktivizoni monitorimin përmes shërbimeve të Google-it, duke përfshirë edhe faqet që vizitoni, kërkimet lidhur historisë në Chrome dhe YouTube, si dhe të dhënat që lidhen me pajisjet që ju përdorni.

Nëse ju doni për të parë dhe për të ndryshuar parametrat e monitorimit, ju duhet të regjistrohet në Google ëeb App dhe aktivitetit .

Nëse ju klikoni në ikonën gear (në këndin e sipërm të djathtë), do t’ju ofrojë një shumëllojshmëri të opsioneve. Hiq pika për të fshirë një periudhë ndjekja historisë nga llogaria juaj, për shembull transmeton Indeksonline.

Megjithatë, për një pasqyrë të asaj për të monitoruar dhe çfarë nuk është, klikoni mbi Settings dhe zgjidhni atë që Google mund të vazhdojë të ndjekë.

Në qoftë se ju zgjidhni për të fikur Kërko dhe shfletuesit histori, e konsiderojnë duke marrë përsipër nga materiali tani mbledhura për ju ./Indeksonline/

Lajme të ngjashme

Back to top button