Diplomatët e huaj druajnë se mund të jenë përgjuar?

Ambasadori italian në vend Ernesto Masimo Bellelli duke iu referuar deklaratave të liderit të LSDM-së Zoran Zaev në intervistën për Radio Evropa e Lirë, e cila do të pblikohet të dielën, tha se ambasadorët e huaj në Maqedoni kanë qenë viktimë të përgjimit

Bëhet fjalë për disa ambasadorë të akredituar në vend dhe një pjesë e diplomatëve të cilët janë larguar nga Maqedonia. Bellelli tha se ka biseduar me kolegët e tij nga kori diplomatik i BE-së për mundësinë e tillë dhe se për këtë janë shumë të shqetësuar, edhe pse për momentin nuk kanë dëshmi për një gjë të tillë.

Lajme të ngjashme

Back to top button