Si të heqim njollat e vajit dhe gjalpit mbi veshjet?

Njollat e vajit dhe gjalpit mund të jenë shumë irrituese kur bien mbi veshjet e juaja. Dy këshilla praktike ndoshta do të ju ndihmojnë ti hiqni ato sa më lehtë:

Veshjet e pambukut:
Ne momentin qe ka rene njolla i vendosini nje leter thithese siper, me pas i hedhim puder dhe presim pak sekonda sa ta perthithi; pastaj e ferkojme persiper me furce rrobash. Nese njolla vazhdon te rrije aty, provojeni me benzine.

Veshjet sintetike:

Veshjet sintetike lajini direkte me uje dhe me sapune.

Lajme të ngjashme

Back to top button