31 janari afati i fundit për kasat fiskale me GPRS

Deri më 31 janar të gjithë kompanitë do të duhet të pajisen me kasa fiskale me GPRS. Nga Drejtoria për të Ardhura Publike (DAP), thonë se procedura për regjistrimin e aparateve të reja zgjat nga 10 deri në 15 minuta dhe bëhet në mënyrë elektronike nga ana e prodhuesit të licencuar ku tatimpaguesi është furnizuar me aparatin.

Përndryshe, subjektet që nuk do të respektojnë detyrimin do të përballen me dënime, duke filluar nga mbyllja e kompanive deri në 15 ditë, si dhe dënime në të holla që sillen prej 1.500 deri në 5.000 euro.

Lajme të ngjashme

Back to top button