Serbët rrëzojnë faqen e Televizionit Shqiptar

Hakerët serbë kanë rrëzuar faqen e TVSH. Në faqen e Radio Televizionit Shqiptar (TVSH) tani paraqitet një hartë e Serbisë së madhe dhe krimineli serb, Ivan Bogdanov duke djegur flamurin shqiptar.

Shikojeni faqen e hakuar http://www.rtsh.al/

Lajme të ngjashme

Back to top button