Rasti me Agim Krasniqin ka ndodhur para dy viteve

Pas lajmit të publikuar se i burgosuri Agim Krasniqi ka therur një person në burg, Portalb.mk kontaktoi me drejtorinë e burgut të Shtipit ku dhe gjendet Krasniqi dhe kryeshefi i Marjan Sandev tha që nuk ka ndodhur një incident i tillë.

“Demantojmë se ka ndodhur incident i tillë. Bëhet fjalë për incident të vjetër kur ai ishte në Idrizovë“ tha Sandev.

 

Lajme të ngjashme

Back to top button